INDLEDENDE ORD

Indledende ord

Her følger så Jacobs indledende ord til spørgsmålene :

Hej, dette er til mine venner, som er Jehovas vidner. Jeg har mødt mange af jer i Amerika og England og andre lande. De er ofte kommet til min dør, og vi bruger tid sammen, nogle gange timer. I mine unge dage havde jeg en ven (Buster Rothman) han var en jøde, som var meget fasineret af Bibelen, en utrolig interessant person. Buster havde et radioprogram i radioens “ungdom” før der fandtes fjernsyn.

Han var en bemærkelsesværdig mand.  Han var den første, som introducerede mig til jehovas vidner. Han plejede at gå til deres møder, selv om han aldrig selv blev et jehovas vidne. Han tog mig med til deres møder, så jeg gik derhen og lyttede. Jeg lyttede med et åbent sind, for jeg søgte religiøs sandhed. Jeg søgte efter mening. Så jeg tog med min ven Buster til New Jersey, eller faktisk New York City, og I dag er der lige i nærheden en biograf I New Jersey City,  som er overtaget af Jehovas vidner, og de har rundvisninger I biografen. Jeg plejede at se film i den biograf, som barn. Det er  på den anden side af floden lige over for Manhattan, New York.


Jeg havde meget fællesskab med jehovas vidner dengang, og jeg begyndte at læse Vagttårnet og

awake (vågn op), og jeg læste deres tidligere udgivelser, som millennial dawn, og bibelstudier af pastor Russell. Jeg har endda besøgt pastor Russells grav I Pittsburg – ikke at det lige betyder noget, men det var der Jehovas vidner begyndte som "Dawn bible society" tilbage I slutningen af 1800 tallet.Jeg var virkelig interesseret I denne organisation, for de


hævdede at være den eneste organisation I verden, som byggede alene på Bibelen og at de derfor er Jehovas organisation (Den eneste, som alene er baseret på Bibelen).

Alle andre var forkerte.  Det var hvad Jehovas vidnerne troede, det var hvad de fortalte mig At de troede. Så jeg begyndte at tage derhen med min ven Buster Rothman og jeg begyndte at lytte. Og vi ville tale om det og jeg læste vagttårnsskrifterne, og ”vågn op” bladene. Jeg brugte tid på at tale med dem, og efterhånden mødte jeg en række andre.

Jeg har nogle bestemte spørgsmål jeg må stille før jeg kan tilslutte mig nogen som helst gruppe. Før jeg kunne blive en del af nogen som helst religion måtte jeg være helt sikker på at jeg gjorde det rigtige. Før jeg overgav mig til nogen som helst organisation for at finde frelse, så måtte jeg være helt sikker på at det var vejen til frelse. – vejen til Gud. Jeg ville virkelig sikre mig at de havde ret. Derfor begyndte jeg at studere Bibelen i lyset af hvad Jehovas vidner fortalte mig. Det førte mig frem til nogle få spørgsmål, som jeg ville sætte pris på om nogen kan besvare mig. Jeg vil meget gerne om du vil besvare mig for eksempel her på hjemmesiden under “kontakt mig”. Vil du gøre mig den tjeneste at besvare disse 5 spørgsmål?

Jeg mener med rette at kunne hævde at jeg er en, som tror at Bibelen er Guds ord, og at jeg er en, som tror at Jehova er Gud. desuden er jeg en, der ønsker at kende sandheden.

Jeg har læst jeres påstande, jeg har læst jeres litteratur, og jeg har læst Bibelen. Jeg har en vis fordel: Selv om min uddannelse var videnskab, så har jeg lært græsk og hebræisk. Min familie er israelsk, så jeg taler hebræisk.

Pastor Russels gravsten med frimureremblemet i toppen.

Han var pyramidolog og brugte dimensionerne i Keops pyramiden

til at regne ud  hvilket år Jesus skulle komme igen

Du kan komme direkte til spørgsmål 1 ved at klikke her.